Stuur uw HL7 foto's en verhalen in

Stuur uw HL7 foto's en verhalen in

Het jubileumcongres op donderdag 9 november nadert en we zijn al druk bezig om de festiviteiten in elkaar te zetten. Daarbij hebben we uw hulp nodig! We willen graag zoveel mogelijk foto’s en verhalen verzamelen over 25 jaar HL7, zodat we daarmee een overzicht kunnen geven van de vele mooie dingen die er al die jaren zijn gebeurd.

Zoals eerder is aangekondigd vieren we het 25-jarig bestaan van HL7 Nederland tijdens de HL7 Working Group Meeting op 9 en 10 november a.s. in Hotel De Witte Bergen nabij Eemnes-Hilversum (langs de A1, Amsterdam - Amersfoort).

Donderdag 9 november is de “HL7 Jubileumdag” en daar gaan we uiteraard een feestelijke gebeurtenis van maken, samen met alle leden. We zijn druk bezig om deze festiviteiten in elkaar te zetten en daarbij hebben we uw hulp nodig !

We willen graag zoveel mogelijk foto’s en verhalen verzamelen over 25 jaar HL7, zodat we daarmee een overzicht kunnen gaan geven van de vele mooie dingen die er al die jaren zijn gebeurd. We doen dan ook bij deze een beroep op u allen om in uw fotoalbums en/of digitale archieven te duiken en te gaan zoeken naar oude en recente foto’s die op een of andere wijze verband houden met HL7. Ook zijn we erg benieuwd naar (bijzondere) verhalen, gebeurtenissen, ervaringen of voorvallen die u hebt meegemaakt rond HL7. Dat mag dus letterlijk van alles zijn ! De Jubileumcommissie gaat een selectie maken uit alle inzendingen.

U kunt uw foto’s en/of verhalen tot uiterlijk 1 augustus a.s. als volgt inzenden :

 • Foto’s (digitaal en/of gescand) :
  • Tot 5 Mb per e-mail, bij meer dan 5 Mb via WeTransfer
  • Schrijf s.v.p bij elke foto een korte toelichting
  • Zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Verhalen :
  • Per e-mail zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw moeite en we zijn erg benieuwd naar uw inzendingen !

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

 • Stichting HL7 Nederland
  Willem Barentszstraat 1
  3902 DE VEENENDAAL
  +31 (0)318 - 548869
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.