Versterking bestuur en kernteam

Versterking bestuur en kernteam

HL7 Nederland zoekt versterking! Ben jij het nieuwe bestuurslid van HL7 Nederland, of voel je je meer thuis in het kernteam? Meld je dan uiterlijk vrijdag 3 juni, dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Het bestuur van HL7 Nederland bestaat op dit moment uit 6 leden, waarvan er één of mogelijk twee in de loop van 2022 afscheid zullen nemen. Daarom zijn wij op zoek naar twee enthousiaste nieuwe bestuursleden die vanaf 1 september 2022 ons komen versterken. Rob Mulders wil je er graag meer over vertellen!

Het Kernteam van HL7 Nederland bestaat op dit moment uit 3 leden. Wij zijn op zoek naar een enthousiast nieuw lid dat 1 september 2022 ons komt versterken. Frank Ploeg wil je er graag meer over vertellen.

Reageer uiterlijk vrijdag 3 juni, zodat we nog vóór de zomer de gesprekken kunnen voeren en we inderdaad per september 2022 met de nieuwe leden van bestuur en kernteam aan de slag kunnen!

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.