Vouchers voor HL7 Opleidingen

Vouchers voor HL7 Opleidingen

Elke zorgaanbieder die lid is van HL7 Nederland krijgt een voucher voor het volgen van een HL7 opleiding naar keuze in 2022 of de eerste helft van 2023. Daarmee steken we de zorgaanbieders een hart onder de riem en stellen we ze in staat om meer te doen met HL7 zonder daar direct kosten voor te moeten maken.

Kansen benutten

Corona heeft ook voor de leden van HL7 Nederland grote consequenties. De activiteiten van HL7 Nederland en HL7 International zijn allemaal online gegaan, de leden ontmoeten elkaar niet echt meer en de zorg vraagt alle-hens-aan-dek voor alle personeel. Het biedt natuurlijk ook kansen voor ICT en de toepassing van de HL7 standaarden, waarover we de afgelopen anderhalf jaar al bericht hebben. Graag willen we de zorgaanbieders, die sinds de uitbraak van de pandemie een topprestatie hebben geleverd onder heel moeilijke omstandigheden, een hart onder de riem steken. Daarom hebben we besloten elke zorgaanbieder die lid is van HL7 Nederland een voucher aan te bieden voor het volgen van een HL7 opleiding naar keuze, om zo goed mogelijk gebruik te maken van de kansen en mogelijkheden die ICT-oplossingen ons in deze crisis bieden.

Aanleiding

De aanleiding van deze vrijgevigheid is eenvoudig. Het bestuur van HL7 Nederland ziet ineens dat de kosten voor het bezoek aan internationale HL7 bijeenkomsten, altijd een substantieel deel van onze begroting, vrijwel in hun geheel wegvallen. Het bestuur heeft besloten om de vrijkomende bedragen uit te geven aan een aantal specifieke extra acties, waaronder deze vouchers voor HL7 Opleidingen.

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.