14e Working Group Meeting van HL7 Nederland VIRTUEEL

14e Working Group Meeting van HL7 Nederland VIRTUEEL

Door de voortdurende COVID-19-pandemie en in het belang van de gezondheid en veiligheid van onze HL7-community, zal de 14e Working Group Meeting (WGM) van HL7 Nederland virtueel plaatsvinden. Hij staat gepland voor 4-6 november 2020. Een mooi programma met veel ruimte voor interactie en discussie natuurlijk.

De inschrijving is geopend!

3 dagen

We hebben een mooi programma samengesteld waarbij we proberen om alle sessies niet langer dan 1 tot 1,5 uur te laten duren. De eerste dag trappen we af met een aantal tutorials. Tijdens deze tutorials leer je waar je moet zijn om FHIR aan de praat te krijgen, ga je zelf een FHIR client maken en hoor je alles wat je met Smart on FHIR en CDS Hooks kunt. De donderdag en vrijdag zijn er verschillende werksessies. Naast het werken aan diverse profielen, word je bijgepraat over de MedMij release 2020, kun je meedenken over het Implementatietraject voor triageverwijzingen en kun je de laatste ontwikkelingen horen over CoronIT en LSP on FHIR. En ook de pubquiz op donderdag wil je natuurlijk niet missen!

De inschrijving is geopend!

Gastspreker

Op 5 november zal onze gastspreker Gabrielle Speijer de WGM toespreken. De titel luidt: Kwaliteit van zorg verbeteren door de effectieve inzet van communicatie- en beslissingsondersteunende technologie

Programma en nieuwsbrief

U kunt het volledige programma vinden op Confluence. In de komende weken zal dit nog aangevuld worden. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat we een mooi programma hebben samengesteld. Inmiddels is de inschrijving voor de virtuele editie van de WGM geopend. Let op: vanwege de verwerking van de inschrijvingen in de virtuele omgevind sluit de inschrijving op zondag 1 november!

Wilt u actief op de hoogte gehouden worden over de WGM, dan kunt u zich inschrijven op de speciale HL7 NL WGM nieuwsbrief.

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.