Save the date : Volgende WGM op 4 en 5 april

Save the date : Volgende WGM op 4 en 5 april

Op 4 en 5 april 2019 organiseert HL7 Nederland alweer voor de 11e keer de tweedaagse HL7 Nederland Working Group Meeting. Tijdens deze WGM zullen we verder gaan met de nieuwe vorm die we tijdens de 10e WGM introduceerden. Hands-on use cases uitwerken, koppelingen bouwen en testen. Leuk voor de ontwikkelaars, maar zeker ook voor niet-techneuten. Elke sessie wordt begeleid door een expert die toelicht wat er gebeurt.

Hands-on kennismaken met HL7 FHIR

Wilt u kennismaken met de HL7 FHIR standaard en uw eigen client en profielen bouwen, kom dan naar de hands-on sessies. Maar ook als u al helemaal into de FHIR standaard zit, hebben we interessante sessies voor u: Wat dacht u van het Modelleren van de FHIR API op een datawarehouse,) het aanleveren van implantaten aan een implantatenregister op basis van de daarvoor gespecifieerde FHIR profiles, die gebaseerd zijn op Uniform Barcode Processing (UBP).

Ook uw HL7 FHIR profiel op de WGM?

Ook MedMij zal deze dagen uitgebreid aan de orde komen waarbij we het opzoeken van zorgaanbieders in het zorgadresboek en het opvragen van medicatiegegevens bij die zorgaanbieders zullen testen.

Als u zelf een idee heeft om gezamenlijk aan een HL7 FHIR profiel te werken dan juichen wij dat van harte toe. Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de organisatie, dan kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Save the date

Kortom wilt u zich met andere software-ontwikkelaars en zorg IT-professionals twee dagen lang onderdompelen en vastbijten in bijvoorbeeld bovenstaande onderwerpen, reserveer dan 4 en 5 april in uw agenda en houd onze website in de gaten van het volledige programma en de inschrijving.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.