Uw project op de 9e HL7 Nederland Working Group Meeting

Uw project op de 9e HL7 Nederland Working Group Meeting

Op donderdag 5 en vrijdag 6 april vindt in Motel De Witte Bergen in Hilversum de negende HL7 Nederland Working Group Meeting plaats. Naast actuele onderwerpen uit de HL7 praktijk is er ook ruimte voor uw onderwerpen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u een onderwerp op de agenda wilt zetten!

Tijdens de Nederlandse Working Group Meeting wordt vanuit verschillende projecten gewerkt aan de implementatie van de HL7 standaarden conform de eisen die we daar in Nederland aan stellen. Daarnaast worden voorstellen tot wijziging van de standaarden of aanpassing van de implementatiegidsen besproken en doorgevoerd.

Er is ook ruimte om met uw eigen project deel te nemen aan de WGM, zodat anderen kennis kunnen maken met uw project en vanuit hun expertise een bijdrage kunnen leveren. Hierover kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het secretariaat. Voorwaarde is natuurlijk wel dat het over de toepassing van HL7 standaarden in Nederland gaat, of hier direct verband mee houdt.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt en de inschrijving zal dan ook open gaan. Reserveer nu alvast de data in uw agenda!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.