19e HL7 Nederland Working Group Meeting

19e HL7 Nederland Working Group Meeting

We hebben een mooi programma samengesteld. De eerste dag word je o.a. bijgepraat over de API strategie voor de Nederlandse gezondheidszorg, bespreken we de vernieuwingen aan de Acute Zorg standaard en word je meegenomen in de MedMij ontwikkelingen.

Op vrijdag hoor je alles over de uitwisseling van laboratoriumgegevens, de BgZ en Medicatieoverdracht via het LSP vanuit het AORTA-on-FHIR project en krijgen we de resultaten gepresenteerd van de HL7 FHIR NL Connectathon die parallel aan de HL7 NL WGM plaatsvindt.

Tevens brainstormen we over het herontwerp van de HL7 Nederland website en word je bijgepraat over de NEN 7542 norm die gaat over gegevensuitwisseling in de zorg - elektronische verwerking en uitwisseling van medicatiegegevens’. We sluiten beide dagen af met een gezellige borrel zodat je met collega’s kunt napraten en netwerken!! Het volledige programma is hier terug te vinden.

evenement eigenschappen

Startdatum 20-04-2023
Einddatum 21-04-2023
Sluitingsdatum 18-04-2023
Prijs per persoon € 125 per dag ex BTW
Locatie Motel de Witte Bergen - Hilversum

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.