FAQ - veel gestelde vragen

Van de meeste vragen die wij in de loop der jaren hebben ontvangen, bijvoorbeeld over het gebruik van de HL7 familie van standaarden, over HL7 Opleidingen, over de inbedding van BSN's of DBC's in HL7 berichten, of over het functioneren van de Stichting HL7 Nederland, zijn in onderstaande lijst de antwoorden te vinden. Mocht uw vraag er niet bij staan, dan kunt u uw vraag voorleggen aan de community van HL7 gebruikers in Nederland.

Deze dienst is gratis voor alle leden van HL7 Nederland. Voor niet-leden is slechts een kleine selectie van de gestelde vragen en gegeven antwoorden opengesteld. U dient dus in te loggen om alle vragen en antwoorden te kunnen zien.

Stel uw vraag

HL7 Opleidingen

HL7 Opleidingen: extra informatie HL7 cursus implementatie Versie 3

Het doel van de implementatietraining is niet af te dalen tot de techniek (dus het gaat niet over schema problemen),…

Het doel van de implementatietraining is niet af te dalen tot de techniek (dus het gaat niet over schema problemen), maar om "functioneel" aan te duiden wat de issues zijn waar men (op grond van ervaringen van andere implementaties) tegenaan loopt. Thema's zoals die beschreven in www.ringholm.de/docs/04100_en.htm - Datatypes, OIDs etc.

Posted 7 years ago
Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.