Opleiding: HL7 FHIR Profiling (oktober 2020)

Opleiding: HL7 FHIR Profiling (oktober 2020)

Deze 2-daagse on-line HL7-cursus is primair bestemd voor degenen die verantwoordelijk zijn voor data modellering en conformance, en is zowel gericht op hen die FHIR profielen gaan ontwikkelen, als op hen die de specificaties zoals vastgelegd in FHIR profielen moeten gaan omzetten in software.

Het FHIR Profiling mechanisme maakt het mogelijk te beschrijven op welke manier FHIR resources in een bepaalde context gebruikt worden. De cursus biedt een gedetailleerd overzicht van dit profiling mechanisme. De cursus behandelt tevens gerelateerde onderwerpen zoals het validatieproces voor resources en het proces hoe implementatiehandleidingen tot stand komen. Organisaties als Nictiz en MedMij, evenals software leveranciers en (grotere) zorginstellingen ontwikkelen hun eigen FHIR Profiles.

De cursus bevat een reeks hands-on oefeningen waarmee de deelnemers een beter begrip verkrijgen over de behandelde onderwerpen. Aan het einde van de cursus kennen de deelnemers alle kernaspecten van het FHIR profiling mechanisme en hebben ze ervaren hoe je een profiel aan kan maken, en hoe als afgeleide een implementatiehandleiding te genereren valt.

Basiskennis van FHIR wordt als bekend verondersteld, even als basiskennis van generieke data modelleringsprincipes en object oriëntatie.

Kijk op de opleidingskalender wanneer de eerstvolgende opleiding HL7 FHIR Profiling wordt aangeboden of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.t om de cursus bij uzelf in-house te laten verzorgen.

Tijden, locatie en prijzen:

Deze cursus wordt, in verband met de Corona crisis, deze keer on-line aangeboden. De lestijden zijn op allebei de dagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Niet-leden van HL7 betalen € 1.275,00 per persoon inclusief lunches en studiemateriaal, exclusief 21% BTW.

Leden van HL7 betalen € 1.075,00 per persoon inclusief lunches en studiemateriaal, exclusief 21% BTW.

Er is een Early Bird korting van € 100,00 per persoon.

Om voor de ledenkorting in aanmerking te komen dient u bij inschrijving ingelogd te zijn op de website, waarmee automatisch de ledenkorting bij uw inschrijving wordt verwerkt.

Eventuele overnachtingen komen voor eigen rekening.

Cursusbeschrijving

Voor een volledige beschrijving van inhoud, cursusmateriaal en docenten wordt u verwezen naar de cursusbeschrijving.

evenement eigenschappen

Startdatum 29-10-2020
Einddatum 30-10-2020
Registration Start Date 15-06-2020
Sluitingsdatum 26-10-2020
Prijs per persoon € 1.275,00
Locatie On-line
Maak uw organisatie lid

Als uw organisatie het verbeteren van informatie in de zorg belangrijk vindt, maak uw organisatie dan lid van HL7 Nederland!

MAAK UW ORGANISATIE LID

e-Highlights

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via
e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.