Opleidingen

Bij HL7 Opleidingen bent u aan het juiste adres voor alle relevante opleidingen, trainingen en informatiedagen over de HL7 familie van standaarden en de toepassing ervan binnen Nederland. In samenwerking met IHE Nederland bieden wij ook IHE en Dicom trainingen aan als onderdeel van het cursusaanbod.

Kijk op de opleidingskalender voor de het cursusaanbod in de komende periode, of download onze opleidingsbrochure voor een overzicht.

Cursus HL7 CDA

Cursus HL7 CDA

Gaat u de HL7 CDA (Clinical Document Architecture) specificaties gebruiken als uitgangspunt voor implementatie, of is kennis van CDA voor u noodzakelijk bij het beheer van applicaties en koppelingen, dan biedt deze 1-daagse cursus u hiervoor voldoende basiskennis.

Lees meer...

Cursus HL7 FHIR Basics

Cursus HL7 FHIR Basics

Deze 2-daagse HL7-cursus is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR specificatie.

Lees meer...

Cursus HL7 versie 2

Cursus HL7 versie 2

Bent u direct betrokken bij het specificeren, bouwen en implementeren van HL7 versie 2 berichten, dan leert u in deze cursus precies wat u daar voor nodig heeft.

Lees meer...

Extra HL7 FHIR Basics trainingen

Extra HL7 FHIR Basics trainingen

Wil jij je kennis van HL7 FHIR vergroten? Dan is nu het moment. HL7 Nederland organiseert tussen september en december een aantal extra tweedaagse HL7 FHIR Basics trainingen. Voor MedMij (kandidaat-)deelnemers geldt voor deze trainingen een korting van ruim 1.000 euro. Lees meer over de training en de data en meld je snel aan!

Lees meer...

FHIR voor ziekenhuizen

FHIR voor ziekenhuizen

Iedereen (denk aan projectmanagers, systeembeheerders, medische ITers) die binnen een ziekenhuissetting te maken krijgt met HL7 FHIR wordt in deze 4-uurs in-house workshop bijgeschoold in de belangrijkste begrippen en ontwikkelingen.

Lees meer...

Vervolgcursus HL7 FHIR Advanced

Vervolgcursus HL7 FHIR Advanced

Heeft u al implementatie ervaring met de FHIR standaard en wilt u zich verdiepen in de implementatie aspecten die niet in de standaard zelf worden beschreven of in die delen van de standaard die vaak leiden tot implementatie issues, dan is deze vervolgcursus u op het lijf geschreven.

Lees meer...

Vervolgcursus HL7 FHIR Profiling

Vervolgcursus HL7 FHIR Profiling

Bent u verantwoordelijk voor data modellering en conformance en wilt u FHIR implementatie gidsen gaan ontwikkelen, of gaat u de specificaties zoals vastgelegd in FHIR implementatie gidsen omzetten in software, dan krijgt u in deze cursus de benodigde kennis om FHIR profielen te begrijpen.

Lees meer...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via e-HighLights - de HL7 Nieuwsbrief.


Contact

  • Stichting HL7 Nederland
    Willem Barentszstraat 1
    3902 DE VEENENDAAL
    +31 (0)318 - 548869
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.